air ais

Pantang dh sebulan, tringin nk minum air sjuk brais boleh x?

5 Balas

Orang cakap pantang ais 100 hari , nak elak rahim kembang . Tak tahu lah betul ke tak . Saya habis pantang terus minum air sejuk . Mana sanggup bulan puasa berbuka air panas 😁 . Tapi kalau bf pun orang tak galak kan minum ais selalu takut baby batuk

5y ago

Owh cm tu.. Ok sis tq

Ikut orang juga, boleh je try minum, kalau badan rasa okay, go on. Ada yg tak sedap badan bila minum sejuk2 ni. Sy dulu pantang, mak bagi je minum air sejuk 😅 tapi tak berais.

Saya minum je air sejuk coway tu.. tapi yang ada ais saya tak minum

Sy habis ja pntang terus minum..😂

Boleh, tapi jangan banyak-banyak.