Adakah anda selalu memakai gincu bila keluar rumah?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

4920 respon

26 Balas

Pregnant ank laki dlu mmg mls nk makeup bgai...pregnant ank pmpuan ni, rajin plk nk pkai bedak,lipstik..minyak wangi pon wajib sembur kalau kluar😁 tp xberia sgt la.. Ala kadar je

Kadang2, ikut mood sebb sekarang bila keluar kena pakai mask muka.. So tak penting pun pakai gincu 🤣🤣

Before pregnant mmg pki lipstick, since pregnant tkdela calit pape kt muka ni. Semua malas 😅

ya time rajin.. tidak time malas..skrg pakai mask kan kurg la pakai lips

Suka Pakai. Tapi sama jg senang hilang. Warna bibir xdpt ubah

Semestinya, if not look so pucat 😬

msa mgndung lg2 la btmbh mls😂

Tengok keadaan #TAPxTanamera

terasa cantik

Kadang2 je pkai