Gula tinggi

Pagi tadi nurse kk call bgtau gula tinggi. 8.++ hmm petang ni kena jumpa doctor. Ada sesiapa ada pengalaman tak nnt doctor suruh buat apa. Risau dah ni. Hmm ni lepas second time minum air gula, yg first ok je. Ni dah 7 bulan pregnant. Please share pengalaman mommy semua.

2 Balas

Sy 10.5. Doc cuma suruh bt BSP ja. 4 kali sehari. Then review. Itu ja. Yg ptg jaga pemakanan. Suku suku separuh

Biasa nurse sruh mik bsp 4x sehari.. Bacaan gula kna cantik jgn lbih 6 or 7..klu lbih kna on insulin or ubat