muntah darah

Pagi tadi muntahh keluarr muntahh warna kuning pahitt sgt ? . Emm nk tanya kalau muntah tu sekali dgn darah bahye tak ? Darah sikit je . Tekak rasa perit sgt sbb kuat sgt muntah ? . Ad effect dekat kandungan tak ? Sorry tak tahu first pregnancy .

20 Balas

kuning tuu cecair dr hempedu. itu tanda badan awk dah takda air. pegi klinik trus, drip air. bahaya kat baby. saya macam tu la kalau keracunan, mesti drip sbb tanda badan dah takda dalam air