muntah darah

Pagi tadi muntahh keluarr muntahh warna kuning pahitt sgt ? . Emm nk tanya kalau muntah tu sekali dgn darah bahye tak ? Darah sikit je . Tekak rasa perit sgt sbb kuat sgt muntah ? . Ad effect dekat kandungan tak ? Sorry tak tahu first pregnancy .

20 Balas

Sya pon sama sis...dh nk dkt seminggu....tpi takot nk jumpa doktor...sbb lama kna tunggu😭

Perut masuk angin + pedih ulu hati.. Sy pnh kena, alhamdulillah skrng tngu hari je nk besalin

Kes sy pon mcm awk. 12 kali. Tk tahan p emegency trus msuk wad. 6 botol msuk air..

Penah kena. Tapi masatu sebab luka kat tekak. Memang berdarah lepastu sakit

Darah tu maybe sbb asyik muntah, so tekak luka sikit. Doktor cakap mcm tu.

Tu bukan darah sis. Tapi asid. Minum air kosong banyak2. Saya pernah kena.

g jumpa doc please. benda2 mcm ni jangan ambil ringan.

pn klu x nk muntah kuning pahit.. jga la mkn.😉

Better jumpe doc sis

Better jumpa doktor