muntah darah

Pagi tadi muntahh keluarr muntahh warna kuning pahitt sgt ? . Emm nk tanya kalau muntah tu sekali dgn darah bahye tak ? Darah sikit je . Tekak rasa perit sgt sbb kuat sgt muntah ? . Ad effect dekat kandungan tak ? Sorry tak tahu first pregnancy .

20 Balas

Sy ari tu asik kerap muntah, ada darah sikit je.. doktor ckp tekak luka sbb asik muntah je kan..tp kalau masih ragu lg, boleh je g klinik utk kepastian..😊