Kandungan dah 10 minggu 3 hari.

Pagi tadi bukak buku pink bila scan rasa excited sangat nak tengok bby membesar .. semoga membesar dengan sihat dan sempurna 😊

Kandungan dah 10 minggu 3 hari.
14 Balas

bes nye scan die terang.. sy last week g scan..doc ckp ha tgk tu kaki die, tgn die, badan die kepala die n sy ckp sy x nampak pape pon.hahahha.. scan dkt KK sy cekup tu jenis lama punya mmg x jelas lah bg sy.. dh layak hantar ke muzium tu.. padahan masa tu dh 19w.

Alhamdulillah 🤲🏻. Semoga dipermudahkan urusan kehamilan sis 🥰❤️

Besttnyaaa... Jaga diri k.. Sy due date 23.08.2022..😁

2y ago

Awak..saya baru scan..dh berubah edd..sy 31.08.2022 pula😅 ..ritu masa nmpk kntung 23.08.2022

Alhamdulillah 🥰

Due kita sama. 16/08/22 🥰🥰

alhamdulillah ❤️❤️

Best nya, tahniahh

tahniah, kak😙😍

tahniah Awakkk

tahniah jaga diri