6w 4d pregnant

Selamat malam mummy2 semua ,siapa sini kandungan dah 6w 4d ,dah scan ke ?Dah dapat nampak ke bila scan ?Tadi saya buka buku pink dekat kk ,doktor scan masih tak nampak apa² ,nanti repeat lagi 2 minggu untuk scan .Sedih la perasaan bila dengar doktor cakap macam tu .Sebab hati dah teringin sangat nak baby ,anak² dah besar ,no 1 10 y/o ,no 2 7 y/o .Mintak doa ibu² semua doakan bila saya scan lagi 2 minggu ,janin dah nampak ye dan membesar dengan sihat ☺️

2 Balas

Sy scan masa 6w 2d. Nampak dah janin. Hearbeat pun ada. Awk dah cuba scan dekat swasta? Ada orang 6w tu memang awal lagi. Nak cantik better scan 8w and above. Jangan risau k. 😁

12mo ago

belum scan dekat swasta lagi ,nanti cuba scan dekat swasta .Sebab anak no 1 dan 2 dulu ,saya buka buku 10w ke atas ,yang no 3 ni sebab terlalu excited kot tu yang buka buku pink awal .

InshaAllah. normal la tu scan 6w tak nampak lagi.