TODAY IS THE DAY I BUKAK BUKU PINK!

Nak share kegembiraan disini 🤭 first pregnancy.. ya Allah. Semoga semuanya baik² sahaja.. dah lama tak scan nie sebab nak scan di Kerajaan. Today dah week 10. Sepanjang nak ke w10 alhamdulillah nothing bad happened. Kalau tak masa w7 haritu gastrik 2 hari kelam kabut g scan kat swasta. Pastu eleleley nampak janin degap degup jantungnya. Semoga anak² kita semua membesar dengan baik & sihat, mommies 💞 #firstbaby #firstmom #bukupink

2 Balas

alhamdulillah wahh gembira baca . Sy 6 weeks minggu nie . Pun berdebar tunggu kandungan 10w . Sbb kata nurse tggu kndungan dalm 10w baru bole bukak buku pink kan.. hehe

2y ago

betul² .. kena tunggu w10 atau before 12weeks doktor kata. kita ikut je lah. semoga perjalanannya lancar, insha Allah

Sy pon buka buku pink harini. Happynya tengokkk scan eeee. Pastu dengar jantung ya Allah Alhamdulillah Alhamdulillah MasyaAllah. Tahniah utk sis 🥰