kepala baby senget...cmne nak buat..

Pagi tadi buat check up utk 34 minggu. Scan uri dah naik tapi kepala baby senget ke kanan perut. Siapa2 ada cara tak atau ada pengalaman yg sy alami sekarang. Sy pula ada talasemia. Hb rendah 10 je bila ambil darah. Tak tahu apa lagi cara nak naikkan hb.

1 Balas

Banyakkan sujud lama2 atau posisi menonggeng setiap hari. Makan jambu batu, delima, kurma, bayam. Makan ubat dgn air limau kasturi tanpa gula. Minum banyak2.

4y ago

🤗