Normal ke bila tummy time senget kepala pndng kiri je.. taknak pandang depan

Baby Dari sebulan sampai 2bulan bila Buat tummy time suka angkat kepala senget kiri je lebih dari pandang depan berapa Saat je.. bila angkat kepala senget kira boleh tahan lama.. Bila tido pun suka pandang kiri je sampai teleng kiri je lama2 boleh normal balik tak leher baby#firstbaby #ingintahu

4 Balas

Klau ank saya tido un sama .. kanan kiri posisi dia tido .. luruskn ehhh kejap knan kjp kiri .. saya un tkot

letak bantal la sis d tepi kepala die biar die tdo straight je. nti jd mcm ank sy pipi kembang sbelah je 😅

11mo ago

Da letak bantal &kain tp kejap je straight lps tu senget balik kepala die .. pandai die da kembang pun pipi & leper kepala sebelah, da penat ahli kan kepala die

Sama dgn baby sy.. Umur 3 bulan.. Kepala senget ke kiri..risau juga ni

ank sy pn mcm tu.. ni dah 3bulan lbh kpale da tegak..

10mo ago

Iye anak da 3bulan lebih gak tp lum tegak sgt.. kepala berat sebelah cam teleng sikit