Bersama Suami /Keluar Darah

pagi tadi bersama dgn suami, tengahhari keluar darah. lepas ni nak pergi klinik.. tapi perut tak sakit. doakan baby saya sihat dan okey ye mummy semua... 11 weeks dah ni..

2 Balas

Awal2 ni elakkan dlu bersama. Ad cra lain lg nk puaskan suami. Bukan ikut vagina smata2. N of kos bukan ikut dubur. Komunikasi dgn suami. Ank ssah diganti.

5y ago

Tq for ur nasihat.. Alhamdullilah.. Doc cakap normal and dah scan baby. baby okey.. cuma doc cakap ketuban da kurang sikit sbb kurang minum air.

Awal2 pregnancy xdigalakkan bersama suami..

5y ago

tq for ur nasihat sis. Alhamdullilah doc cakap normal sbb baru nak bersama dgn asben since dpt tahu preggy. Alhamdullah baby okey siap gerak lagi.. Tapi doc detect air tuban kurang.. so tpksa la minum bnyk2 sbb saya memang kurang minum.. tq..