Keluar lendir darah lepas bersama

Sye 22w, slps bersama dgn suami keluar lendir darah tpi tk bnyak..normal ke tidak ye..btw ni kli pertama berlaku

2 Balas

kalau darah berterusan walaupun sikit, terus ke kecemasan. darah ni banyak jenis . salah satunya ancaman keguguran, ada yang luka dalam sebab bersama time faraj kering. better gi je kalau darah lg biar doktor check. make sure tangkap gambar kalau ada darah lg n tunjuk pada doktor. saya dah 22w sekarang, tapi saya still elakkan selagi boleh untuk bersama dan kalau bersama, suami buang luar .

ouhh mcm tu..ok baik..ni pon sye pkai pad, nk tgk ade darah lgi ke tk..harap2 tkde pape lah..btw tq