Bersama suami pada minggu 10

Hi semua. Saya bersama suami semalam, lepas bersama saya terus bersihkan dan buang air kecil. Masa buang air kecil keluar darah. Tp lepas keluar darah, perut takde rasa sakit. Bahaya tak? Perlu ke saya pergi check dkt klinik? Sorry terpaksa letak gambar 🙏🏻. #newmom #bantusharing

Bersama suami pada minggu 10
5 Balas

kenapa tunggu esok pergi la klinik terus😭 saya haritu travel hntr mil umrah pun dh bleeding teruk tp warna darah pekat dr awak.. hope tak ada apa2 mommy n baby

2mo ago

alhamdulillah baby okay, dktr bagi ubat kuat rahim utk 2minggu.. smoga awak dan baby pun okay

Sy dlu kuar spotting je g hosp emergency hri kejadian jgk gugur terus. Tu tera spotting sis. Yg sis ni dh kuar darah dh

sis dah ke klinik ke? Ada apa2 ke sis? kalau tak kberatan boleh share

2mo ago

Hi awk, saya dah pergi klinik tadi. Alhamdulillah. Baby okay je. Doc bagi ubat kuat rahim dan MC 1 hari. Doc suggest supaya jgn bersama dulu dan suruh rehat ☺️

sis mcm mne skrg okey x baby ?

2mo ago

Baby okay jee. Kena bnyk rehat ☺️

Yes, pergi klinik.

2mo ago

Baik baik. Esok saya pergi check 😭