JATUH?

Pagi tadi berlari ke tandas, sebab muntah dah membuak2, tak sempat sampai tandas tak perasan terpijak muntah n tergelincir jatuh ke lantai. Saya takut, apa2 jadi dgn kandungan sbb baru 9minggu. Kebiasaannya tanda bagaimana ya, klu gugur sebab jatuh.?

2 Balas

Lepas jatuh ada rasa sakit tak. Cramp ke. Memulas ke. Ada keluar darah? Klau xde, inshallah ok. Tp better check klinik utk kepastian. Mungkin dalaman kita xthu kn. Sy doakn smoga semua ok dear

4y ago

X de juga. Okay.

Dah pegi check ke? Ada tnda drh trn tk?

4y ago

X de apa2. Ada juga rasa baby gerak2