Jatuh terduduk

Saya jatuh terduduk sebab lantai tandas licin..bila jatuh tu cepat cepat bangun,takde rasa sakit atau flek,mungkin saya terkejut,baby jadi lambat sikit bergerak sekarang dah aktif balik..perlu ke saya cek klinik?

3 Balas

kalau pergerakan baby okay, tak ada tanda2 sakit atau bleeding ke etc, tak perlu rasanya. tapi kalau sis risau, pergi je check tak apa.

3w ago

InsyaAllah baby okay..sangat aktif

ikut firasat sendiri sbg mak klu rase xyakin then pegi je lebih baik..sbb jatuh tduduk kan.

.