Jatuh terduduk

Korang nak tanya, tadi saya pergi tandas pastu saya tergelincir jatuh terduduk sebab lari dari lipas, tapi tak kuat pon saya jatuh tu, bahaya tak 😭 sekarang tak boleh tidur sbb takut ada bleeding, dahlah first pregnancy saya gugur, ni kandungan ke dua 21w5D 😔 Perlu ke jumpa dr? Atau tunggu bleeding baru jumpa? Lepas jatuh tu ada rasa cramp perut kejap, dalam seminit pastu tak ada sakit apa dah, sekarang dah 20minit tak ada apa, rasa gerak gerak kat perut, tak tahulah baby gerak atau muscle perut tengah bergelora 😥 Doakan anak saya sihat 😭 #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Baik consult doctor terus, jangan lengah. Benda dalam badan ni kita tak nampak kan. Semoga semuanya baik baik je ye sis