Air Ketuban Kurang

Pagi nie ke klinik scan baby tuk 18 mggu. Tumbesaran sume ok x de masalah. Baby membesar dgn shat x de masalah. Tp tup2 cek air ketuban kurang. Beza time scan 12 weeks penuh. Next check up di kk 17/6 tp doc kta x boleh tggu. Dy buat surat trus refer hospital ari nie jugak. Doakan moga sy dan baby baek2 saja serta dipermudahkan urusan. Berubah muka time nurse kata air ketuban kurang. X lah serious tp nmpk lopong2. So doc xnk tangguh. X de bleeding ke apa. Doc kta mgkin berat ibu turun byk sgt and then berat x naek2. Risau + sedih ???

4 Balas

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin. Boleh ikhtiar makan buah tembikai dan minum air kelapa untuk tambah air ketuban. Saya ada baca yang air kelapa tak bahaya untuk kehamilan. Yang pasti, tembikai InsyaAllah membantu tambah air ketuban.

Semoga dipermudahkan, makan watermelon & broccoli untuk tambah air ketuban ☺️

Smoga dipermudahkn urusan sis...

semoga dpermudahkan sis