Another Test

Pagi ni sy buat lg sekali test lepas 2 hari guna brand lain plk. Start semalam ada brownish keluar sikit2. Memang patutnya semalam dah start period. Second line still blur

Another Test
9 Balas

congrats sis ..try after 2 weeks ..nanti dpt line terang ..brownish tu normal ..rasa proses penempelan 😁

Tahniahh...sy preggy anak second pn camtu..nti awak test lagi dak pun p scan

Better klu nak upt buat masa awal pg...

Penempelan maybe spotting brownish tu..

Do the test again 1 week later..

Repeat after 1 week delay period sis..

5y ago

Just b careful for this whole week until u repeat it again..

Tunggu seminggu. Try test balik

Tahniah sis

tahnih mis