Pernah tak orang ingat anda hamil lagi, padahal anda tidak hamil?
Voice your Opinion
Ya, saya cuma ketawa saja.
Ya, saya rasa rendah diri.
Tidak

5677 respon

12 Balas

xpernah..time mengndung pn mcm xmgndung je..dh menunggu hari pn org dok ingat baru 4,5bln 😂 tp seksa jgk bawak perut..mcm mana la org yg perut besar2 tu

Masa raya puasa tahun ni, org igt sy prgnnt padahal belum.. Buncit only 😂

Haha sbb perut buncit. Siap pegang lg perut Kita.. tak malu org tue.. 😏

Tak pernah sebab badan sama je macam sebelum mengandung

bru 3bln org dh tnya prgnnt ker..hihihi

Dah mmg buncit, redha je lah 🤣

org cuma igt sy lom kahwin

jarang jumpa orang 😅

Xprnah

pernah