Baby dah meniarap, tapi kepala tak reti nak toleh kiri kanan masa dalam posisi meniarap

Baby umur 5 bulan. Normal tak kalau dia dah meniarap, tapi kepala tak reti nak toleh kiri kanan lagi? Kesian tengok kadang2 asyik tersembam2 je kat atas playmat dia 😅

2 Balas

cuba awak main2 dengan dia masa dia meniarap tu takpun pegang mainan yg berbunyi tu and gerakkan ke kiri kanan untuk tarik perhatian dia

mungkin kne betulkn posisi tgn dia kot supaya dia bole thn bdn..