Vaksin Untuk Si Kecil

Pada padangan anda, apakah risiko yang boleh terjadi jika ibu bapa tidak memberi vaksin yang sepatutnya pada anak?

Vaksin Untuk Si Kecil
6 Balas

Negara kita sekarang tak sama macam waktu zaman dulu. Sekarang terlalu ramai warganegara asing yg membawa berbagai2 wabak yg tidak ada di negara kita. Sebab itu kita perlu mencegah anak kita dengan wabak yg pelik2 melalui pengambilan vaksin.

I think vaccines are extremely important. You would be putting your child at unnecessary risk with out following a vaccination schedule.

Sorry confused. Yg cucuk tiap kali kat kk tu vaksin kan? Apa beza yg kne byr harga beratus tu?

5y ago

Dua-dua sama, kena bayar sebab gov tak provide so kena dapatkan di klinik tertentu. kalau salah, mohon rujuk pada doktor dahulu ya :D

Masalah nk register sekolah. 😢😢😢😢😢

anak mudah jatuh sakit mcm demam dan lain-lain

Risiko imunisasi akan datang