Nak baby

Pada bulan 4 tahun ni sy mgalami kguguran 6weeks 1day. Smpai skrg sudah bulan 7 sy masih menantikan kehadiran cahaya mata. Sy check calender priod 2days left. Tp bila check upt negative. Ada peluang lagi tak? Utk x period dan upt positive. Hm sedih

21 Balas

Jgn stress n sedih awk...sye ade pnglmn mcm tu..sye pown ggur bln 8thun lps... alhamdulillah rzki ade lg wlaupun lmbt...sye hamil bln 3 thun ni...6bulan trtunggu2 wak..mge ade rzki awk nanti