Opk positive, upt negative 14dpo

Nk tnya, kenapa opk strips sy positive bila cd32 (14dpo) sepatutnya sy da period. Tp bila check upt negative pula. 😪

Opk positive, upt negative 14dpo
6 Balas

mcm mna cara pakai opk tu sis, air kencing smpai garisan max tu ka? kena letak lama smpai dia ada line atau celup skjap je

2y ago

Ye betul sampai max sahaja sis . Lepas tu biar kejap dlm 3 minit . Lepastu baru baca dlm masa 5 - 10 minit

Sy pernah mcam ni tpi sy check opk pda cd 27. Rupanya lambat ovulate. So pada cd38 sy period. Sekian.

4y ago

Menda ni sy da lalui bln 2 aritu.. lambat ovulate. Lpas period tu.. bln 3 sy sangkut pregnant. Skrg da masuk 12 week.

mungkin tak berjaya dear , mungkin tarikh period bertukar cuba lagi next period tau

sama lah dgn sy pagi ni . so mcm mna result sis?

hi sis. mf tanya sis berjaya pregnant ke?

Update? Masih positif?