Selipar ‘Muslim Friendly’ Edisi Khas TheNoor

Pada 5 April yang lalu, Neelofa telah melancarkan selipar ‘Mesra Muslim’ bersama jenama selipar tempatan, Fipper. Selipar berkenaan yang dijual pada tanda harga RM79.90 sepasang dirasakan mahal oleh sesetengah individu. Namun, apa yang menarik perhatian serta menjadi persoalan netizen ialah spesifikasi selipar tersebut yang dikatakan ‘Mesra Muslim’ sedangkan apabila dilihat reka bentuk selipar tersebut boleh dikatakan lebih kurang sama sahaja dengan selipar lain yang ada di pasaran. *SUMBER : KOSMO!* Apa pendapat anda tentang Selipar Muslim Friendly Rm79.90?

Selipar ‘Muslim Friendly’ Edisi Khas TheNoor
12 Balas

Apa keistimewaan nya?Saya pun tak faham dengan selipar ni & mesra muslim..selama ni selipar biasa dipakai ke surau/masjid or jalan2 ni tak mesra muslim ke😂 aduh pening jugak,rm79.90 tuu boleh beli ayam 2kg,ikan 1kg,daging 1kg,sayur sikit..tah2 ada baki lagi huhu

3y ago

Sy pakai selipar rm10,boleh berstokin.. pakai & bukak seperti biasa juga masa ambil wuduk🤭

guna terompah je lah . selain mesra muslim reka bentuknya juga klasik dan unik . boleh digayakan juga ala2 wedges gitu . tambahan pula , boleh dihias mengikut warna dan kreativiti yg kita inginkan . harga juga mampu milik . okbyee 😂😂

Boleh beli ikut kemampuan seseorang tp kenapa selipar ni dikatakan Mesra Muslim?Yg ni sy pun tk faham haha..kerana ia Mesra Muslim ke jadinya mahal? Hanya muslim sahaja ke boleh pakai?ke macam mana?? Jgn kecam sy..

3y ago

Oh gituu..

mahal sangat, design yg biasa tapi claim mesra muslim sedangkan banyak lagi selipar dekat luar yg harga jauh lebih murah tapi masih mampu menutup aurat seorang wanita..

Saya ada baca ig story neelofa,katanya sesuai untuk wanita yang memakai stokin slipper ni..itulah dikatakan Muslim Friendly😅 reka bentuk nya lah kot kan..

3y ago

Selama ni Nenek2 Mak2 kita pakai selipar biasa,elok je..haha brand Bata punya selipar rm18 pun helokk,bertahun pakai..boleh juga berstokin

nnt ramai je yg beli tu..tp bukan saya.selebriti jual apa pun mst ramai yg beli.letak hrga beratus pun xpe...🙄

saya rela pakai selipar harga 3ringgit. harga selipar ni boleh beli 20kg beras..lagi kenyang..

Gila ah. Selipar kedai eco shop pn lg bgus.murah lg

agak agak la dengan harga..selipar je kot

apa y dimaksudkn dgn mesra muslim tu ye...

3y ago

oo..tu je ke...hihi