1 tahun 3 bulan

Anak saya dah pandai berjalan tapi bila pakai kan selipar atau kasut... Dia tak pakai macam x selesa... Macam mana saya nak bg dia biasa kan pakai kasut atau selipar... Anak anda pun ada yg sama juga ke? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

sis ajak dia pkai selipar sma2 dgn sis .. lagi 1 , try carikan kasut/selipar yg dia selesa .. tkut ada jnis selipar yg buat kaki dia x selesa ke apa atau saiz x ngam ke .. anak sya byk jenis selipar tpi 1 je dia suka pakai yg jenis croc tu😂

kene selalu bg dia pakai selipar