Hye MOMMY2.. Nk Tny Pendapat ?

Hye semua, kandungan sy dah 24 minggu... Sy nk tny Mommy2 guna selipar atau kasut yang mcm mna eyh?? Sy guna sandal jea tp kaki sy cepat rasa sakit.. Berapa kli dh tukar selipar sampai naik muak.. Boleh x suggest selipar yg mcm mna and selesa ? tq Mommy2

16 Balas

Saya mula2 boleh lagi pakai kasut. Sbb selesa kasut lagi. Tapi selepas 28w kasut dh gaknmuat, kaki dh kembang bagaikan roti, sy tukar pakai sandal gemok crocs tu plk. Biarlah org nk kata tak cantik ke, apa ke... Asal kita selesa. 😅 Pastu crocs ni boleh buat basahan masa warded nnti.

Sy pakai crocs dr awal pregnant.. Selang dgn sandal crocodile tp da mula kembang ni simpan je.. Lgpn crocs boleh guna terus ms kt wad..

Su jnis pkai kasut jog xes...sgt selesa.. xpon sy jnis suka pkai kasut canvas biasa..mmg relax

Selipar yg ringan di paki..n selasa..sy guna vern's jenis ringan..bnyk jenis ringan..memg selesa

cari kasut yg tapak lembut.. cthnye yg ade memory foam

pakai yg xde tapak tggi, landai dan permukaan tk licin

bli kasut mmg khas utk ibu prgnat..tp mhal skit sis

5y ago

kl slipar khas utk org prgnat mmg de jenama medifit.. mmg xsakit kaki n betis kl pkai.. selesa kaki..

Sy pakai crocs jer sia...mudah dan selesa

5y ago

Wc 😉

selipar jipun 😂

Crocs...selesa...