OPK or Pregnancy Test Kit

Ovulation Predictor Kit (OPK) and Pregnancy Test Kit, is it same or not? If different, apa perbezaan antara dua itu ye?

2 Balas

Opk utk cek waktu subur, upt mmg utk pregnancy test..cuma opk ni akan keluar double line jugak positif atau begatif, berbeza dgn upt klau double line means positif

Opk utk check wktu subur kita lpas priod ni sy slalu guna utk check wktu subur sy.. pregnancy test kit utk check sama ada kita positive hamil atau pn tidak.