Pregnancy test kit?? ??

Salah ke klau bli pregnant test kit ni bnyk2...sebap period tk dtg2 lg...

5 Balas

X salah. Cuma jangan guna sekali gus. Kalau negatif masa 1st test, utk test kali ke-2 tunggu lepas seminggu @ 2 minggu. Kalau positif masa 1st test, pregnancy test kit yg x pakai boleh simpan. Tp tgk tarikh expired ya.

5y ago

Ok...trima kasih sis...

Haha soalan ape ni?? 😂😂 Suka aty sis laa nk beli brpa banyak pon.. Hahaha

5y ago

Nnti sis leh try bnyk2 smpai puas aty.. Nak2 ag bile naik double line.. Mesti xcukup satu tau.. Mesti nk test ag 🤣 sebab mcm xprcayq

Xsalah. Duit masing2 suka hati la nak beli😅

5y ago

😂😂😂😂

Tak salah pun

x sala pn sis..

5y ago

wc