Ovulation Day

Hi, nak Tanya klu test pregnancy kit utk ovulation sesuai tak? Sbb sy try guna ada double line pregnancy kit tu..

3 Balas

rasanya xsesuai akk. utk pregnancy akk guna upt, kalau utk ovulation akk guna opk ya 😘 sbb upt tu kalau double line terang maknanya dah preg .kalau opk pula kalau double line terang maknanya waktu tu, waktu subur ☺️ lain ya 🥰

Klu test pregnancy kit.. kuar 2 line.. da preggy la tu.. tak yah susah2 cr waktu subur utk preggy..

4y ago

Yg sy taw la.. bile test opk naik double line sama terang, ( selepas waktu subur ) kalau kita test upt pon akan dapat 2 line (positif pregnant).

Sangat x sesuai. Upt detect hormon hcg, opk delect hormon LH.