Pregnancy test kit bagi result yang berbeza.

Hi mommies! Nak tanya. Untuk first picture tu, saya try test pakai digital pregnancy test with weeks. Tp keluar camtu je. Tak dapat resultnya. Tp pakai pregnancy test kit yang lain positive. And check darah haritu dekat klinik pun positive. Anyone pernah jadi camni? Or test kit yang problem? #pleasehelp #bantusharing #1stimemom

Pregnancy test kit bagi result yang berbeza.
4 Balas

kalau keluar buku mcm tu maknanya ada error masa testing. ni dr instruction leaflet.

3y ago

UPT lain dah positif tu, insyaAllah good news menanti. doa yg baik baik, jgn lasak sgt. tp klu mmg badan tahan lasak tu dimaafkan 😆

Tahniah dan jaga diri...

take care mommy 🥰

error tu