Do you overthink during your pregnancy?
Voice your Opinion
Yes, (please comment on what you always overthink of)
No

2367 respon

80 Balas

waktu pregnant adalah waktu yg paling menenangkan dlm kehidupan yg pernah sy jalani. Maybe sbb pembawakan budak or hormones 😁 Alhamdulillah

baby ni ada ke tak dalam perut ni... ataupon perkara lain akan terjadi... bila fikir boleh jadi tak keruan... so saya banyakkan istighfar...

thinking of everything, kdg² tiber² kena migrain alhamdullilah skrg dah jarang dibawa tengok cerita lucu² hilang yg pkr mcm² tu

terfikir sbab anak pertama saya czer. adakah ada peluang untuk saya bersalin normal bulan 2 tahun depan? harap ibu2 doakan saya.

yaa, overthink macam macam. pasal anak, tetiba rasa diri ni menyusahkan semua orgg laa. pastu mulaa laa sedih sendiri 😂

risau suami ade scndel lain,rsau nnti bersalin meninggal,rsau bby okey ke tk dlm perut,mcm² jgk pk,smpai tk tdo mlm😂😂

time tu selalu overthinking pasal suami..pasal kewangan nak sambut bby keperluan bby lagi..dan keadaan bby dlam perot.. huhu

yes sometimes..think bout bby inside if something happen to me..and who want to take good care of my baby.. #TAPSupermoms

takut kandungan no 3 tak jd . no 1 meninggal dlm rahim, kedua gugur . alhamdulillah ke 3 dah setahun dah skrg

Kesihatan baby. Risau bersalin awal, lagi lagi premature. Kalau boleh mau 38 weeks ke atas 🙏🏽