Do you overthink during your pregnancy?
Voice your Opinion
Yes, (please comment on what you always overthink of)
No

2355 respon

80 Balas

saya masa duk dgn mak...xpernah mak bg uruskan adik2 yg msih beby, walaupon saya dh skolah mnengah msa tu..jd saya tkot nk dukung dan susukan beby,trutama yg xboleh duduk lg. mak sya slalu ckp bhya dukung klu xpandai nnt ptah tulang beby. jd skrg sya tgh mngandung, xtau la mcm mn, nk dukung ank sniri,nk cuci berak ,nk jga pakaian dan sterlize bju dan perkakas beby. duk pikir nk cari kelas ja ni..risau .hihi

Takut dan rsau dgn keadaan covid yg semakin meningkat skrg ni walaupun dh lengkap 2 dos..Hanya mampu brtawakal ja tmbah2 waktu masuk ofis sbb jumpa ramai org..Semoga kita semua dilindungi dari wabak ini dan dipermudahkan urusan utk brsalin nnti..Aminn

risau berat badan tak turun, risau susah nak kurus balik.. risau baby high demand, risau baby kuat nangis mcm2 la, risau beranak czer atau normal.. tlg doakan saya dpt beranak normal ya insha Allah hujung bulan 8 ni

psal diri sndiri dan keadaan baby nnti . baby sihat ka stiap msa trfkir sebab skrg mgndung twins . adakah bersalin nnti akan normal atau czer. boleh ka hadapi smua dgn baik , da kah suami akan tolong nnti 😔

fikir pasal anak dlm kandungan..risau dan takut..takut 2 pengalaman yg sebelumnya akan jadi lagi..semoga yg ke3 ni selamat smpai bersalin dan dipermudahkan segala urusan..

overthinking pasal diri sndri and keadaan baby, bley ke jadi ibu yg terbaik untuk anak2, sempat ke tngok baby Masa lahir nnti tngok die membesar depan mata 😌😌😌

pikir bby sbb xtaw dia mcm mana and 1st time peknen..xnk macam sblom ni 2x keguguran..n pikir after kelahiran..mcm mana baby ok x,ad susu ke,nk bf ke df baby nty

yes , semua bnde kdg2 migrain smpai tekanan drah pun naik skli tp alhamdulilah skrg da 32 minggu . smpai skrg pun still lagy cuma klaw bole kwal saya kawal jak .

My first pregnancy I gugur on week 8, alhamdulillah diberi rezeki after 8 months menunggu. Now I am ni 6 weeks of pregnancy, doakan kami ❤️

Condition baby sihat ke tak, nak bersalin dekat mana, nak check detail scan dkt mana, makan cukup nutrient tak? Makan itu ini bahaya tak.. Etc.