orang yang berkahwin

Org yang berkahwin mesti akan dapat anak ke? Bila tgok kawan2 kta yang baru kawen dh pun mnmang cahaya mata. Kawen bru sebulan dah post gambar scan hitam putih.. wah tumpang happy utk kawan tu.. tapi kenapa kita masih belum ? Adakah kita diuji atas kesilapan yang lepas? Tapi kawan2 kita pun ada kalanya lebih kurang dgn kita tapi suburnya dia.. kita yang msh sbuk dgn period muda remaja.. skit senggugut sna sni.. kawan kita tgh sibuk cari pampers anak.. peluk ank cium ank.. Raya dah nk dekat ni.. tapi

1 Balas

Jangan risau dear... Kene berserah pada tuhan. Anak ni rezeki. Yang penting kita jangan stress. Kena sentiasa redha.