Upt positif

Suka gembira best tengok kawan2 dalam ni post upt masing2..rasa teringin nak naik line macamtu tapi takpelah tengok pun dah happy walaupun nampak samar2 gitu😇

8 Balas

betullll. sy pun happy tgk masing2 post. kebetulan kwn 1 tmpt kje pun baru pregnant. im happy for her. sy ni pn delay dh period, tanda2 nk period ada dh tp xmai pulakkk. stress lak mikirr sbb nk buat iui nii. cek upt yg strip tu nmpk -ve. yg digital (bkn CB) tulis +ve. haihhhh. main2 betholl... plan nk buat betahcg je isnin ni tp mcm xready dgn result. tp kne gk buat kn. huhuu😅😅

7mo ago

mungkin kali ni betul2 rezeki awk pregnant..aminnn

sis TTC dah berapa lama? kalau dah lebih setahun, boleh jumpa doktor dah sis, buat check up suami isteri. kalau belum, jangan risau. pasangan yang sihat selalunya memang ambil masa 3-6 cycle untuk berjaya mengandung. moga murah rezeki sis & suami 🌹

7mo ago

bulan depan ulgthun yg ke2thun🥲 blum ready nak buat checkup,suami sibuk

ikhtiar kelapa bakar awak, sekadar ikhtiar sahaja. boleh juga minum teh uncang buah zuriat minum berdua dengan suami. manatahu rezeki awak🤍 saya doakan semoga awak suatu hari nanti akan dikurniakan zuriat.

7mo ago

aaminn..terima kasih awk

Sama la sis. Nak juga merasa double line upt terang. Sebelum ni chemical pregnancy 🥲

7mo ago

betul awk..sy pun pernah gugur sekali dan yg lepas cp.lepastu lama tak pekat lagi

Sy pun mcm sis juga. Teringin juga nak dpt upt double line

7mo ago

kan🥲

insyaaAllah ade rezeki sis nant..

7mo ago

aminn🤲

semoga ada rezeki❣️

7mo ago

aminn🤲

semoga ada rezeki

7mo ago

aminn🤲