Betul kerr?

Betul ke org ckp pregnant ni boleh berjangkit. maksudnya bila org dekat kita mengandung nnti org dekat dia pun senang lekat.? Saya gembira bila org yg rapat dgn sy semua dah pregnant. 5 org sekaligus. semua org yg sy rapat sgt. 3 org tu kawen lewat pada sy. tp rezeki diaorg kan. saya happy untuk semua tapi tipu la kalau ckp sy xsedih langsung kan. tambah2 bila org asyik tanya saya dah pregnant ke belum. hurmm.. xtau nak luah kat sapa sebb semua yg sy rapat tu pregnant. sy perlukan kata2 semangat yg positif 😫

1 Balas

La tahzan, Allah knows better. stop comparing yourself with others. Mudah mudahan Allah berikan awak rezeki zuriat pada masa yang terbaik