Susu Kambing

Betul ke kalau minum susu kambing time pregnant nanti baby yg dilahirkan x kena kuning? Siapa ada pengalaman boleh share tak?

2 Balas

tak jgak. ikut nasib kot. saya spanjang pregnant minum susu kambing mcm2 brand, tp hi goat paling lama, minum sbb suami kata susu kambing lagi elok dari susu mngandung tinggi gula. bila brsalin anak kna kuning jgak. susu kmbing ni just bagus untk ksihatan ibu mngandung dgn janin, dgn zat2. tak ada kaitan minum susu kambing elak anak kuning 🙂

Tiada la sis. Doktor pun ada inform, Jaundis ni depends, kalau ibu darah O, anak pun darah O, lagi tinggi percentage jaundis. Jgn kamu percaya minum susu/supplement anak tiada kuning. Jgn bazir duit pada produk x perlu.