Mommy lasak

Orang pesan bila awal pregnant ni kena jaga baik2.. tapi saya ni jenis lasak dari sebelum kahwin lg. kadang2 risau jugak. sekarang dah 6 weeks. ada tak mommy yg mcm saya? ?

1 Balas

Ikut hasil pembacaan saya, kalau sebelum mengandung dah memang aktif, takde masalah pun bila mengandung. Tapi jangan aktif sangat macam buat aktiviti merbahaya. 😆 Sebaiknya jumpa doktor untuk tahu lebih lanjut, sebab doktor akan consult dan beri solusi terbaik. 💪

5y ago

Yang penting nanti bila ibu sihat, anak pun sihat. 😁