lasak

siapa mommy2 kat sini tengah prgnant then seorang yg lasak? tambah pulak masih ada anak yg kecil perlu jaga..?

1 Balas

Msa mula2 mengandung dlu lasak jgk sbb xtau pon tgh mengandung msa tu. Siap blh angkat brg2 berat lgi. Masa tu krja hotel as purchasing. So selalu tlg received brg dri supplier. Beras 10kg tu mcm xde ap jew angkat. Kotak daging ap smua sya tlg angkat. Tpi msa tu mmg xtau tgh mengandung. Syukur alhamdulillah allah tlg jaga kandungan.

5y ago

👍