Jenis rumah mana satu yang anda tinggal?

Orang kata, rumah dapat melambangkan personaliti seseorang juga tau🥰 Iyalah, dari pemilihan rumah tu kita dapat kenal pasti personaliti seseorang tu dia jenis yang macam mana😏 Anda tinggal di jenis rumah yang mana tu tu😇 Min rumah teres je 😄

Jenis rumah mana satu yang anda tinggal?
713 Balas

ada 3 benda yg kita tak boleh bagitahu orang, harta kita, umor kita .. satu lagi sy lupa ada dah .

Rumah kampung. Moga dipermudahkan tak lama lagi stay rumah teres #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Pangsapuri. Belum ada rezeki lagi untuk rumah landed. Alhamdulillah syukur dengan apa yang ada

Rumah flat. Skg ni x larat betul lah nak turun naik tangga. Rumah tingkat 4 drpd 5. 😩

Ikut kemampuan skrg hanya mampu beli apartment je, harap ada rezeki dapat beli semiD

Lain kali min letak juga gambar rumah kayu ya.saya tinggal di rumah kayu kampung

xde pula di pilihan.. rumah di kampung.. banglo ker.. bukan la rumah kecik jer..

teres (kuarters)& apartment (umh husband). banglo (umh sndr) bg parents duduk

Berangan nak rumah kampung. Buat masa sekarang masih menyewa rumah semi-d

Teres 2 tingkat. Sewa lagi min. Doakan semoga boleh beli rumah sendiri.