Tahukah anda darah seseorang itu pengaruhi karakternya?

Hi semua? Tahu tak bahawa orang di negara Jepun begitu menitik beratkan jenis darah seseorang? ?? Kerana dari jenis darah itu kita boleh tahu karakternya tau!? Min darah O tau? Mommies semua tau ke awak dan pasangan darah jenis apa? Jom kongsikan di ruangan komen di bawah. Mungkin kita boleh kenal pasti jenis darah melalui karakternya terus?

Tahukah anda darah seseorang itu pengaruhi karakternya?
107 Balas

Sy dgn husband darah B..dua2 ego?..tpi Alhamdulillah boley brtolak ansur..give n take la kn.. kata syg?❤️

Saya darah AB, husband drah O, anak drah B. 2nd baby tgu bln 12.?

Saya AB Spouse O.. Alhamdulillah #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Saya dan suami O, kami adalah penderma pemurah tapi cerewet?

Sy Ab.. Memang ego kuat. Hahaha. Suami O..mmg kuat cemburu.

betul ke bole pengaruh karakter?? Mitos atau fakta??

Saya berdarah 0,tp sy x kuat bekerja. Cmana tu Min haha ?

3y ago

B

Saya darah B, suami darah O. Macam kena aja ?

mcm betul jer.. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Husband A, saya O. Cuma tak sure + atau -