Antara dua jenis coklat ni, anda piih yang mana?

Orang kata, nak tengok personaliti seseorang ni berdasarkan dengan pilihan yang dia buat😏 Antara dua jenis coklat di bawah ni, mana satu pilihan anda ya😋 Min lebih suka kanan tu. Lagi-lagi bila dalam dia cair😍

Antara dua jenis coklat ni, anda piih yang mana?
813 Balas

kesian saya ...saya jenis x mnat coklat..kebanyakkan yg berasaskan coklat mmg x suka..suka vanilla flavour

Last week received giveaway from Ferrero Malaysia as our business partner. Like both...

both is my fav... lebih2 lgi tggal d w.p.labuan..negeri bebas cukai dan coklat murah

kinder bueno wajid ada stock dlm peti buat breakfast.. cuma sjk hamil jrg makan

nak pilih dua2 boleh tak😂😂... ok pilih kinder bueno lah😂😁

Dua2 tak, paling favourite cadburry almond chocolate bar 🤤

Saya suka Mkn coklat kinder Bueno and Ferrero Rocher 😋😋

kindee bueno 😋 , jarang la dapat beli sbb mahal huhu ...

skrang minat kinder bueno . dulu fav Ferraro rocher 😍

asal nama nya coklat semua sya suka 🤣🤣🤣🤣🤣