Rumah pilihan anda ialah...

Tahu tak yang konsep rumah atau reka bentuk hiasan dalaman rumah memainkan peranan personaliti seseorang?😍 Antara dua jenis reka bentuk rumah di bawah, mana satu rumah pilihan anda & kenapa?🤩

Rumah pilihan anda ialah...
44 Balas

Bawah.. Suasana tenang je kot. Dpt tgk hijau-hijauan. Bkn lg perumhn yg tgk bgunan tinggi je. 🥴

Atas.. Sbb yg dkt bawah tu memang mcm dkt rmh sy skrg hihi.. Rmh dkt kg...

yg ats nmpk lebih tenang....yg bawh ni dlm pandngn sye seram plk....🤣

Tu nh bawa. Suka jg ba atas tu tp mna pndai berenang😅😅😂

bawah 😍 walaupun kena extra care. sarang nyamuk

bawah. konsep yang tenang, simple,relaks.

di bawah sbb suasana sejuk jee

yang di bawah tu sebab redup

bawah..senang nak maintain

y atas...sjuk mata mmndg