TUNGGU HARI

Orang kata contraction tu sakit gila... Betul ke mommies??? Rasa macam mana tu

59 Balas

sy xpernah lg rasa contraction ,skg ni tgah menunggu hari je nak bersalin.. sebelum ni sy pernah kena ectopic masa kandungan cecah 8 week n rasa sakit mcm senggugut tp sakit dia mcm xbole bgun(smpaikan sy merangkak ke depan pintu ruang tamu utk buka pintu sbb husb balik umah time tu) ya Allah sakit dia mmg dr jam9 pg smpai ke 12 tgahri xhilang2 smpi ambulans smpai umah sbb suami xlarat nak angkat sy masuk dlm kereta n smpai hosp still sakit lg n then ptg tu transfer pula g hosp klang utk emergency czer sbb ectopic..senang cerita satu hari menahan sakit tu mmg xdpt dilupakan lah.. maybe mcm tu kot sakit contraction tp sy pun xtau juga . doakan sy ye mummy2 sbb 8hb ni kena serah diri utk induce

4y ago

Semoga dipermudahkan segala Aamin....