Czer dan pantang

Orang berpantang czer boleh makan ice cream tak?

5 Balas

boleh tapi kena berpada-pada juga. waktu saya berpantang dulu, saya makan 2-3 kali je waktu berpantang. setiap kali makan tu dalam secawan aiskrim je

Saya berpantang mmg ikut org dulu betul2. Memang pantang ais & pulut setahun. Ikut ketahanan badan masing-masing.

1y ago

betul tu wak.kdang tu tringat2 je pulut kuning lawan dgn kari.😆😆

setahu sy selagi takda alahan terhadap suatu makanan tu, boleh je makan. asalkan berpada.

boleh je awak. kalau risau try la rasa dulu. kalau rasa mcm xokay then stop☺️

Bole