mandi guna air sejuk masa preggy

Okey ka tidak kalau selalu mandi air sejuk waktu malam? Sy terbiasa mandi air sejuk.. melainkan musim hujan suhu sejuk mmg sy tida mandi sejuk la.. hihi

1 Balas

Mmg mandi pki air sejuk pon. Sebab rasa bahang je badan walaupon ada aircond. Biasa la pembawakan anak. Tp kata x boleh buat selalu.

5y ago

Saya pon mandi je. Sebab mmg da x tahan sgt. Kadang terjaga pkul 1 pagi. Bahang rasa. Sya jirus2 badan pastu sambung tdo balik.