Start mandi air sejuk

Hi. Sy first mom with 4 months cute baby, sy nak tanya bila kita boleh bagi mandi baby air sejuk eh? Mcm anak sy, dari newborn mandi air suam. Tapi masuk 4m ni sy slow2 mandikan siang tu pakai air suhu biasa, tak sejuk tak suam. Malam je mandi air suam.

2 Balas

Anak sy masa 3 bulan sy dh start mandikan guna air biasa. Anak sy ada eczema, doktor tak sarankan mandi guna air suam.

Ikut keselesaan baby sis. Bila bila boleh. Anak saya dah setahun 5 bulan mandi air suam lagi. Hehe