Help?

Ok. I’ll be starting my new job this coming Monday. Anyone knows how to prevent a baby from crying whenever i sent him to the nursery? I just feel like crying whenever my baby cries ?

1 Balas

Baby memang akan menangis awal2 masa hantar anak.sebab xbiasa.tp trust me after few times baby akan forgot about us if bs pandai tackle ur baby.mcm saya selalu bt mmg awal2 tu baby akn nges tp mommy kena kuatkan hati lah.after dah sampai tempat kerja selalu akan call bs tanya baby.luckily baby ok

5y ago

Tu lah saya tanya ramai orang & kebanyakkan mommies semua bagi jawapan macam ini. Hopefully saya kuat bila tengok anak saya menangis 😅😭 Thank you Akak ❤️🥰