Normal ke?

Now saya dah pregnant 18 minggu, Nak tanya normal ke kalau 2 3 hari takada muntah lepas tu esok nye muntah balik. Muntah dah macam morning sickness..

6 Balas

sy rasa normal. sy awal2 x de apa pun. masuk 11 weeks tiba2 makan muntah makan muntah. kadang 2-3 hri ok. nnti die jadi lg..ni dh 12 weeks makin mcm kerap pula muntah nya. harap skejap je la fasa ni. sbb susah nk bekerja. x larat asyik muntah je. kepala naik pening. mabuk nak pitam rasa

normal, semua org tu beza2. ada yg dah masuk trim3 pun tiba2 start morning sickness muntag2 balik..

Sama sy pun mcm tu. Happy rasa alahan mkin hilang, skali esok lusanya dtg balik 😅

1y ago

Sekali datang, macam nak cabut nyawa tu kan. Kita mula lah rasa seronok, makan tu makan nie ingat takada dah. Sekali masih ada ea

normal insyaaAllah. hugs

Normal