I Pregnant 7 Weeks.. Today Blendding Kluar Drah Tpi Bukn Merah Dia Coklat Gelap2... Siapa Pernah Alami Begini... Hrp2 Semua OK... 5 Tahun Menunggu Zuriat??

Normal or x??

15 Balas

saya sekarang dh 15week...sye pun mengalami mcm sis...dlm 2buln mcm tu lh keluar drah coklat...dah p jumpa dokter pgi hospital alhamdulilah dokter ckap tak de pape..bnyk kn rehat je..jgn buat keja berat2..sekarang dh tak keluar dh darah coklat tu..

5y ago

dh p jumpa dokter ke...kalu belum p cepat2...moga semua nya selamat dn d permudahkan...